Fijne feestdagen en een mooi, gezond 2021

Type 2 Solutions wenst je fijne feestdagen en een voorspoedig 2021

Wij willen jou bedanken voor de samenwerking in dit bijzondere jaar. Ondanks de corona epidemie hebben wij samen met jullie aan tal van uitdagende projecten mogen werken.

Zo hebben we het Erasmus MC geholpen met het implementeren van een COVID-label voor intubatie sets; hielpen we het Dijklander ziekenhuis en GS1 Nederland met de migratie naar de nieuwe GS1 Data Source Healthcare datapool en ontwikkelden we een API om daar data uit te extraheren; werkten we samen met the Grape Hub Europe om aan de eisen van de retail te voldoen met Palletlabel en hebben we met succes datamigraties uitgevoerd naar de nieuwe IT-systemen voor Garderobe.nl en DELTA Fiber Nederland.

Wil je meer lezen over deze en andere projecten, bekijk dan het overzicht van 2020 hieronder.

Wij kijken ernaar uit jou weer te zien in 2021.

Hele fijne kerstdagen en een gelukkig & gezond nieuwjaar!

Het Type 2 Solutions Team

T2S Kerst Logo

Januari 2020

Koppeling met GS1 Data Source Healthcare voor Dijklander Ziekenhuis

Door de koppeling met GS1 Data Source Healthcare (GDSN) te maken kreeg het Dijklander Ziekenhuis direct toegang tot de data van het totale assortiment van de leveranciers met honderdduizenden artikelen. Dijklander maakt hiervoor gebruik van de GDSN Mapping Service van Type 2 Solutions.

Diederik Rood, senior adviseur en projectleider voor het LIR bij het Dijklander Ziekenhuis, vertelt:

“De data management service ontvangt op een vast moment het Dijklander artikelbestand met daarin de Global Trade Item Numbers (GTIN) en referentienummers van de 5000 artikelen die het ziekenhuis voert. Vervolgens genereert de GDSN Mapping Service automatisch een bestand met alleen de relevante datavelden van deze artikelen aangevuld met de bijbehorende SNOMED-codes.”

Februari 2020

Migratie naar het eCommerce Platform Magento voor Garderobe.nl

Robbert Goedvolk, eigenaar van Garderobe.nl:

“Type 2 Solutions heeft ons fantastisch geholpen met het verhelpen van een groot probleem. De database van al onze klanten was door een website bouwer volledig verkeerd gemigreerd, met als gevolg dat wij niet meer konden vertrouwen op de gegevens van bijna 6000 klanten in binnen en buitenland. Type 2 Solutions heeft ons snel, accuraat en doeltreffend geholpen met de data reparatie & migratie voor garderobe.nl, cloakroom.co.uk en garderobe.de.”

Datamigratie Garderobe.nl T2S

Maart 2020

COVID label voor Erasmus MC

Het Erasmus MC hebben wij geholpen met het implementeren van een COVID-label voor intubatie sets. De set kun je bekijken op de foto.

Het Erasmus MC gebruikt sinds 2011 onze Mediclabel software. Met Mediclabel wordt ieder geneesmiddel voorzien van een speciaal ontwikkeld standaard toedienetiket met scanbare barcode.

Lees meer – Erasmus MC en Mediclabel

Mediclabel covid Erasmus MC T2S

April 2020

Samenwerking met Semso voor EDI en SSCC Labels met Exact online

Met Semso bieden wij een unieke oplossing speciaal voor organisaties die aan de retail leveren en met Exact Online werken.

Samen werkt!

Door deze samenwerking zijn we in staat om onze klanten een geïntegreerde oplossing aan te bieden voor SSCC-labels en EDI direct vanuit Exact online. Hiermee kunnen zij voldoen aan de eisen die retailers stellen.

T2S SSCC Labels EDI Exact

Mei 2020

GDSN Mapping Service Healthcare gecertificeerd

In mei behaalde Type 2 Solutions de officiële GS1 certificering voor de GDSN Mapping Service Healthcare.

Ziekenhuizen en zorginstellingen ontvangen via de T2S GDSN Mapping Service de data uit de GS1 Healthcare datapool (GDSN). De opbouw van de service zorgt ervoor dat deze gegevens juist, volledig en fit for purpose zijn.

De zorginstelling kan de artikelgegevens eenvoudig verwerken in het EPD of ERP-systeem en heeft daarmee alle gegevens om te kunnen voldoen aan het Landelijk Implantaten Register (LIR).

GS1 GDSN Type 2 Solutions

Juni 2020

Palletlabel bij The Grape Hub Europe

Palletlabel zorgt ervoor dat The Grape Hub Europe kan voldoen aan de GS1 standaard en daarmee aan de eisen van de klant, de retail.

“Het labelen van de pallets is een zeer belangrijke stap,” legt Jurgen uit. “De grote DC’s gebruiken deze labels immers om hun voorraden te managen, dus dat mag niet misgaan. Op onze zoektocht naar een mogelijke oplossing voor het labelen van de pallets kwamen we terecht bij Type 2 Solutions.”

Het volledige interview werd gepubliceerd op AGF.nl en kun je hier vinden.

SSCC-labels en EDI

In 2020 hielpen wij vele nieuwe klanten met het voldoen aan de GS1 standaard en de eisen van de klant. Ga naar www.palletlabel.nl om meer te lezen over onze software voor EDI en SSCC-labels.

Juli 2020

Ontwikkeling GDSN API – Implant Scanner Application

Met de nieuwe Implant Scanner Application van T2S ontvangen zorginstellingen razendsnel de artikelgegevens om te kunnen voldoen aan het Landelijk Implantaten Register, LIR.

Bovendien helpt de applicatie Gezondheidszorginstellingen om de datakwaliteit van de geregistreerde artikelen in het EPD en/of ERP systeem gericht te optimaliseren.

De Implant Scanner Application maakt gebruik van een API die vanuit GDSN de artikelgegevens ophaalt en aanvult met de SNOMED-CT code. De Applicatie is eenvoudig toegankelijk gemaakt via het web en heeft een gebruikersvriendelijke interface.

artikelgegevens

Augustus 2020

Proefversie O2L Automation

Met One2Label Automation genereren gebruikers labels vanuit hun vertrouwde omgeving en beschik je altijd en overal binnen de organisatie over de juiste barcode labels.

Wanneer een label vereist is, slaat het systeem eenvoudig een bestand met de benodigde gegevens op in een map. One2Label Automation kijkt continu in deze map of er een nieuw bestand instaat. Zodra er een bestand instaat wordt dit direct opgepakt.

O2L Automation zorgt voor de rest, van het plaatsen van de gegevens op het label tot het direct verzenden naar de printer.

Een proefversie is nu beschikbaar!

September 2020

Blog: 6 Tips voor Code Management

In dit informatieve blog deelt Stefanie Polfliet, data analist bij Type 2 Solutions, haar ervaringen met het vraagstuk over GS1 codebeheer. Dit doet zij aan de hand van de meest voorkomende valkuilen, geeft ze 6 tips voor het beheren van de GS1 codes en deelt ze het belang van datakwaliteit.

Lees de 6 Tips van Stefanie

Data Quality GS1 Data management

Oktober 2020

Highland Farms UK en Palletlabel

Highland Farms is een toonaangevende verwerker van Atlantische zalm. Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in de branche. De bedrijfsfilosofie is het creëren van “culinaire ervaringen door innovatie”, resulterend in producten van hoge kwaliteit.

SSCC-labels

Highland Farms gebruikt Palletlabel.com om SSCC-labels te genereren. Palletlabel is de snelle, eenvoudige en betaalbare oplossing voor labels en EDI.

www.palletlabel.com

Highland Farms

November 2020

Data migratie voor DELTA Fiber Netherlands

DELTA Fiber Nederland maakt snel internet via glasvezel beschikbaar voor steeds meer mensen en bedrijven in Nederland.

John Wittekamp, Chief Technology Officer, vertelt: “Door heel Nederland heen rollen we glasvezel uit om onze footprint te vergroten. Wij hebben een enorme groei ambitie.”

Datakwaliteit monitor

T2S verzorgt voor DELTA Fiber Nederland de datamigratie naar de nieuwe IT systemen met een team van data specialisten, het data migratie platform en de datakwaliteit monitor.

Bekijk de video waarin John Wittekamp alles vertelt over de migratie naar de nieuwe IT systemen.

John Wittekamp Delta Fiber datamigratie T2S

December 2020

Trots op onze samenwerking

Wij zijn zeer trots dat duizenden mensen wereldwijd elke dag producten van Type 2 Solutions gebruiken. Of dat nu is om gegevens te optimaliseren of elektronische berichten te versturen of pallets te labelen of medicatie te labelen, iedere dag komen zij in aanraking met het resultaat van onze inspanning.

Wij kijken ernaar uit jullie weer te zien in 2021!