Datamigratie

Verhuis uw data zonder risico met onze tools en specialisten

Gaat u over naar een nieuw systeem?

Bij de overgang naar een nieuw informatiesysteem of bij het samenvoegen van bestaande systemen blijft de datamigratie vaak onderbelicht. Terwijl correcte data een randvoorwaarde is voor een succesvolle implementatie.

Type 2 Solutions is al meer dan 17 jaar de specialist in datamigratie en datakwaliteit. Wij verhuizen voor u de data en zorgen ervoor dat de gegevens gecontroleerd worden op kwaliteit en fitheid.

Migreer uw gegevens met minimaal risico en geen vertragingen met de data specialisten en tools van T2S.

Lees onze checklist met 5 tips voor een succesvolle datamigratie.

  • Migreer uw data met minimale risico's, schakel een T2S data specialist in
  • Bewezen aanpak voor het ontsluiten, transformeren, valideren en testen van data
  • Volledige controleerbare en beheersbare datamigratie met het T2S datamigratie platform
  • Al meer dan 17 jaar datamigratie specialist

Checklist Datamigratie

Vijf stellingen die het management niet wil horen!

 & vijf tips om ze te voorkomen

De implementatie van een nieuw systeem is een intensief en complex project met zeer veel afhankelijkheden. Het hoogtepunt van dit project is de go-live waarbij de data verhuist worden vanuit de oude systemen en het nieuwe systeem in gebruik genomen wordt. Tijdens zo’n project komt er altijd een moment waarop je één of meer van de volgende 5 stellingen hoort vanuit het projectteam of vanuit de organisatie.

Op basis van deze stellingen worden een aantal praktische tips gegeven die van toepassing zijn op de datamigratie. Hopelijk kunt u hier uw voordeel mee doen zodat u nooit hoeft te zeggen:

 We hebben meer budget nodig!

t2s-time We hebben meer tijd nodig!

t2s-recources We hebben meer resources nodig!

t2s-not-workingHet nieuwe systeem werkt niet!

t2s-liveWe kunnen niet live!

Onze datamigratie tools

Datamigratie Platform

Een gecontroleerde en succesvolle datamigratie? Gebruik het T2S-migratieplatform om gegevens naar uw nieuwe ERP-systeem te transporteren. Ons bewezen platform voor het transporteren en valideren van gegevens. Of het nu SAP, MS Business Central, Exact of een ander IT-systeem betreft, T2S verhuist uw gegevens en haalt ze door de wasstraat. Hoe het werkt?

Datakwaliteit Monitor

Gegevens zijn een cruciale factor en hoogwaardige gegevens zullen uw dagelijkse activiteiten optimaliseren. T2S biedt u de tool voor accurate en consistente data: de Data Kwaliteit Monitor. De snelle en eenvoudige tool die de kwaliteit van uw gegevens volgt en u helpt de kwaliteit van gegevens gericht te optimaliseren.

Onze tevreden klanten

 
“ Wij identificeerden de data integratie als een van de belangrijkste risico’s bij de implementatie van het crew management systeem Carmen bij Finnair. Type 2 Solutions omarmde deze risico’s en leverde een solide integratieoplossing. Naast de technische integratie leverde Type 2 Solutions waardevolle input tijdens het procesintegratie-onderdeel van het project. Samen met Carmen speelden ze een belangrijke rol bij het opnieuw ontwerpen van ons planningsproces. ”
Ville Iho COO & Deputy CEO bij Finnair
 
“ De bewezen methodologie van Type 2 Solutions, de risicoanalyse en praktische aanpak hebben ons geholpen onze doelen in dit project te bereiken. De specialisten voor datamigratie bij Type 2 Solutions zijn experts in hun domein en uiterst efficiënt. Door vakkundig activiteiten en te leveren resultaten te beheren, zijn ze erin geslaagd om in zeer korte tijd cruciale vooruitgang te boeken. Ik heb erg genoten om met hen aan dit project te werken. ”
Ruben Alebregtse Financieel Directeur bij Veenman
 
“ Type 2 Solutions heeft de datamigratie naar volle tevredenheid afgehandeld. Hun aanpak is uiterst professioneel en grondig georganiseerd. Een ander belangrijk feit is dat ze echt in onze bedrijfsprocessen zijn gedoken. ”
Patrick Dankaart Operationeel Manager bij N.V. Westerscheldetunnel

Stapt u over op een nieuw systeem?

Neem dan contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen direct contact met u op.