Type 2 Solutions GS1 GDSN Healthcare Gecertificeerd

T2S behaalt GS1 certificering

Type 2 Solutions heeft de officiële GS1 certificering voor de GDSN Mapping Service Healthcare behaald.

Ziekenhuizen en zorginstellingen ontvangen via de T2S GDSN Mapping Service de data uit de GS1 Healthcare datapool (GDSN). De opbouw van de service zorgt ervoor dat deze gegevens juist, volledig en fit for purpose zijn.

De zorginstelling kan de artikelgegevens eenvoudig verwerken in het EPD of ERP-systeem en heeft daarmee alle gegevens om te kunnen voldoen aan het Landelijk Implantaten Register (LIR).

Certificering GS1 GDSN T2S

Certificering GDSN Mapping Service

Type 2 Solutions heeft aan GS1 bewezen dat:

  • De GDSN Mapping Service, via een hybride Machine-2-Machine koppeling (M2M), XML berichten aan de GS1 Healthcare datapool (GDSN) kan aanbieden.
  • Deze berichten in de web interface Approval juist worden verwerkt.
  • Gebruikers deze data in de GDSN web interface kunnen bekijken.
  • De XML berichten door de datapool correct worden opgepakt, verwerkt en gedistribueerd naar de betreffende ontvangende partij.
  • Daarbij de informatie uit het XML bericht op een juiste wijze wordt verwerkt en weergegeven.
GS1 GDSN Type 2 Solutions

Klaar om u te helpen

Met de inwerkingtreding van de Europese Medical Device Regulation vanaf mei 2020, toont de GS1 Healthcare-certificering aan dat T2S klaar is om u te helpen met het ontvangen van correcte productinformatie.

Met de GDSN Mapping Service kunt u snel en eenvoudig aan de slag om te voldoen aan de wettelijke eisen. Wacht niet langer. Neem nu contact met ons om te bespreken hoe u als zorginstelling snel actie kunt ondernemen.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.