Datakwaliteit Dashboard

Demo

Datakwaliteit Monitor Demo

De datakwaliteit monitor is een gebruiksvriendelijk online dashboard die de kwaliteit van uw gegevens volgt en u helpt de data gericht te optimaliseren. Aan de hand van een demo met artikelgegevens laten wij dit graag aan u zien.

Boek de demo en ontdek wat het datakwaliteit dashboard voor u kan betekenen.

Hoe werkt de demo?

Wij hebben een demo omgeving van de Datakwaliteit Monitor ingericht met een set aan artikelgegevens.

Artikelen die u allemaal zult herkennen. Het zijn namelijk gegevens van artikelen die wij allemaal dagelijks in de (online) supermarkt tegenkomen.

Over deze artikelgegevens laten wij datakwaliteit regels lopen. Deze regels hebben wij ingedeeld in domeinen zoals bijvoorbeeld Logistiek, E-commerce en GPC (Global Product Classification).

Het dashboard laat per categorie en per regel zien hoe het met de kwaliteit van de artikelgegevens gesteld is en geeft ook suggesties voor het verbeteren ervan.

Afbeelding. Voorbeeld regel ‘Unknown GPC family’

Boek een demo

U kunt via onze calender op Calendly direct een demo inplannen.

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak? Laat dan uw contactgegevens achter in onderstaand formulier.

  Probeer het zelf uit!

  Volg de onderstaande stappen en ontdek de mogelijkheden van de Datakwaliteit Monitor voor u:

  • Download het bestand met artikelgegevens
  • Bekijk het bestand en wijzig artikelen of voeg uw eigen artikelen toe;
  • Stuur het (aangepaste) bestand naar ons toe.

  Wij analyseren vervolgens het bestand, laden de gegevens in de Datakwaliteit Monitor en plannen een afspraak met u in om de resultaten te bespreken.

  Video. Hoe werkt de Datakwaliteit Monitor?

  Datakwaliteit Scan

  Wilt u aan de slag met datakwaliteit? Wij bieden u met de Datakwaliteit Scan de mogelijkheid om de kracht van het datakwaliteit dashboard te ervaren voor uw organisatie.

  Aan de hand van een set van uw eigen artikelgegevens richten wij binnen 5 werkdagen een demo omgeving van de Datakwaliteit Monitor voor u in.

  Ontdek de kracht van het datakwaliteit dashboard

  De data kwaliteit scan start met een vooronderzoek bij u op locatie van 1 dag. Aan de hand van het de uitkomst hiervan stelt u aan ons een gegevens set beschikbaar.

  Wij analyseren deze gegevens bij ons op kantoor en laden deze gegevens in het datakwaliteit dashboard. Aan het einde van de scan ontvangt u van ons de resultaten in de Datakwaliteit Monitor met een data management advies.

  U ziet in een oogopslag hoe het met de kwaliteit van uw gegevens gesteld is en weet waar u gericht actie moet ondernemen.

  Heeft u vragen over de Datakwaliteit Monitor demo?

  Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in zodat wij met u contact op kunnen nemen.


   Judith de Witte T2S