Label Management

Ontdek onze labeling software

Haal meer waarde uit uw Supply Chain

Creëer, beheer en centraliseer uw labels, voldoe aan de GS1 standaard, wet- en regelgeving (GHS) en geef uw supply chain een boost met de label management oplossingen en specialisten van T2S.

Onze veelzijdige suite bestaat uit 6 barcode label oplossingen. Palletlabel (SSCC) en EDI, Productlabel, Mediclabel en Assetlabel zijn Software-as-a-Service (SaaS) applicaties. One2Label en O2L Automation worden geïnstalleerd op een (virtuele) server en zijn gekoppeld aan een informatiesysteem.

Al onze oplossingen zijn ontwikkeld door Type 2 Solutions en maken gebruik van dezelfde technologie: onze bewezen labeling- en rendering engine die we sinds 2002 succesvol inzetten bij onze klanten wereldwijd.

Ontdek de label management oplossingen en specialisten van T2S.

One2Label T2SOne2Label

One2Label is onze enterprise labeling oplossing. Het is een data-gedreven label management oplossing. Labels worden gegenereerd op basis van gegevens aanwezig in uw ERP-systeem. One2Label is eenvoudig toegankelijk (https) en zeer gebruiksvriendelijk. Wilt u uw klanten beter kunnen bedienen en voldoen aan wet- en regelgeving? Kies dan voor One2Label.

One2Label Automation

Met One2Label Automation kunt u razendsnel en automatisch labels printen vanuit uw Warehouse Management Systeem (WMS) of ERP-pakket. Of dit nu is bij goederenontvangst, de productielijn of bij het verpakken of verzenden. Door te integreren met uw bestaande IT-systeem, beschikt u real-time over de juiste informatie voor uw labels waar en wanneer dit nodig is.

PalletLabel T2SPalletlabel (SSCC) en EDI

Palletlabel genereert GS1 labels en de bijbehorende elektronische pakbon (DESADV) zoals uw klant dit eist. U neemt een abonnement, logt in en kunt direct uw eerste SSCC-label printen. Probeer het uit!

ProductLabel T2SProductlabel

Productlabel genereert gratis EAN-13 barcode labels voor u. Voorzie uw producten en omdozen direct van een GS1 barcode label. Wilt u ook uw leveranciers uw producten laten labelen? Met de Vendor Portal van Productlabel is dat geen probleem.

MedicLabel T2SMediclabel

Met Mediclabel kunt u voldoen aan de GS1 standaard en wet- en regelgeving (UDI/MDR/FMD). U kunt medicatie, producten, verpakkingen en omdozen uniek identificeren en voorzien van ieder gewenst barcode label. Mediclabel ondersteunt in patiënt- en medicatieveiligheid. Probeer het uit en genereer een GS1 Datamatrix label!

Assetlabel

Voorzie uw assets van een barcode label volgens de GS1 standaard (GIAI/GRAI) voor traceerbaarheid en onderhoudsdoeleinden. Assetlabel is een gebruiksvriendelijke SaaS applicatie. U hoeft niets te installeren en kunt snel aan de slag.

Haal meer waarde uit de supply chain

Het creëren van een product-, verzend- of SSCC-label lijkt eenvoudig, maar het goed beheersbaar houden zonder een wildgroei aan labels en informatie is een ander verhaal. Een vak apart blijkt.

Type 2 Solutions is gespecialiseerd in data- en label management en is GS1 implementatie partner. Met de unieke softwareoplossingen is het creëren, beheren en centraliseren van labels kinderspel, geheel volgens de GS1 standaard en wet- en regelgeving.

In het interview met Online Retailer vertellen wij over de voordelen van data-gedreven labeling:

“Het is belangrijk dat labels op een gestandaardiseerde en gestructureerde manier worden gecreëerd om het enerzijds beheersbaar te houden en anderzijds een wildgroei te voorkomen. Zeker voor retail, waar in feite overal in de supply chain wordt gescand, is goed labellen en een correcte productidentificatie cruciaal. Data-gedreven label management helpt om het labellen op een zo eenvoudige en gestandaardiseerde manier te doen en toch ook snel te kunnen inspelen op veranderingen.”

SSCC label datamatrix

Lees wat klanten zeggen over onze label management oplossingen

 
“ Type 2 Solutions sprak ons direct aan. De manier van aanpak, de oplossingsgerichtheid en het transparante prijsmodel, gaf direct vertrouwen. Na de demo die Type 2 Solutions bij ons op kantoor gaf besloten we te kiezen voor Palletlabel. ”
Bert van Leeuwen en Charika Sundermeijer Account managers bij Origin Fruit Direct
 
“ Type 2 Solutions heeft met haar kennis en ervaring van de GS1-standaard en label management ons uitstekend ondersteund. Mediclabel is voor ons een gebruiksvriendelijke oplossing die past bij ons proces. Het voldoet aan onze specifieke wensen en zorgt ervoor dat wij onze doelstelling kunnen realiseren: het optimaliseren van de veiligheid en onze logistieke- en administratieve processen. ‘Zorgeloos in controle’ zijn bevalt ons goed. ”
Nathalie Tjassens Product en marketing manager bij Curan Medical
 
“ Jeroen Kruyt van Syngenta is vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwikkelen en implementeren van de Syngenta Productlabel Vendor SaaS-applicatie. Een oplossing waar het bedrijf nog steeds enorm over te spreken is. Hans Pannekoek adviseerde, programmeerde en begeleidde vanuit Type2Solutions. Een vruchtbare samenwerking. ”
Jeroen Kruyt Teamleider goederenontvangst bij Syngenta

GS1 Implementatie Partner

Type 2 Solutions is een GS1 Implementatie Partner.
Onze oplossingen zijn goedgekeurd door GS1 Nederland, GS1 UK, GS1 US en GS1 Belgium & Luxembourg.

Whitepaper: Het belang van het label in de logistieke keten

Door standaarden te gebruiken, labels machine leesbaar te maken en EDI te implementeren wordt de logistieke keten geoptimaliseerd. Het label met hierop de identificatie binnen de keten is hierbij van cruciaal belang.

De complexiteit van een label is afhankelijk van wettelijke eisen, klantspecifieke eisen en interne eisen die gesteld worden. Naarmate de hoeveelheid producten, vestigingen en klanten toeneemt, zal de complexiteit toenemen en wordt de behoefte aan flexibiliteit en management ten aanzien van het labelen groter.

Een centraal label management systeem biedt deze mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.