Label Management en EDI

Ontdek onze software oplossingen

Haal meer waarde uit uw supply chain

Creëer, beheer en centraliseer uw labels, voldoe aan de GS1 standaard, wet- en regelgeving en geef uw supply chain een boost met de label management en EDI oplossingen van Type 2 Solutions.

EDI en label management

Onze veelzijdige suite bestaat uit 8 software applicaties.

Het EDI Platform, de EDI Connector, de SSCC-label API-koppeling, de Software-as-a-Service (SaaS) applicaties Palletlabel, Productlabel, Mediclabel en Assetlabel en de on-premise oplossing One2Label Automation.

Al onze oplossingen zijn ontwikkeld door Type 2 Solutions en maken gebruik van dezelfde technologie: onze bewezen labeling- en rendering engine en data integratie platform die we sinds 2002 succesvol inzetten bij onze klanten wereldwijd.

Geïntegreerd EDI Platform

Vragen uw klanten om EDI-berichten te versturen? Voldoe aan de vraag van uw klant en voorkom handmatig werk met de EDI connector en het EDI platform van Type 2 Solutions.

Met welk IT-systeem u ook werkt, het EDI-platform communiceert ermee en zorgt voor snel en veilig EDI berichtenverkeer met uw klanten.

Wij zorgen voor een volledig geïntegreerde oplossing voor EDI en SSCC-labels met uw software pakket.

PalletLabel T2SPalletlabel (SSCC) en EDI

Palletlabel genereert GS1 labels en de bijbehorende elektronische pakbon (DESADV) zoals uw klant dit eist.

U neemt een abonnement, logt in en u kunt SSCC-labels printen. Palletlabel is een gebruiksvriendelijke online applicatie. Bezoek onze website www.palletlabel.nl voor meer informatie.

Naast Palletlabel bieden wij ook de SSCC-label API koppeling voor integratie met uw systeem.

One2Label Automation

Met One2Label Automation kunt u razendsnel en automatisch labels printen vanuit uw IT-systeem.

Of dit nu is bij goederenontvangst, de productielijn of bij het verpakken of verzenden. Door te integreren met uw bestaande IT, beschikt u real-time over de juiste informatie voor uw labels waar en wanneer dit nodig is.

ProductLabel T2SProductlabel

Voorzie uw producten, verpakkingen en omdozen direct van een GS1 barcode label met Productlabel. Productlabel ondersteunt alle barcodes als DataMatrix, DataBar en UPC-A. Ga naar www.product-label.nl voor meer informatie.

Wilt u ook uw leveranciers uw producten laten labelen? Met de Vendor Portal van Productlabel is dat geen probleem.

MedicLabel T2SMediclabel

Met Mediclabel kunt u voldoen aan de GS1 standaard en wet- en regelgeving (UDI/MDR).

U kunt medicatie, medische hulpmiddelen en verpakkingen uniek identificeren en voorzien van ieder gewenst barcode label. Mediclabel ondersteunt in patiënt- en medicatieveiligheid. Probeer het uit en genereer via www.mediclabel.nl een GS1 Datamatrix label.

Assetlabel

Voorzie uw assets van een barcode label volgens de GS1 standaard (GIAI/GRAI) voor traceerbaarheid en onderhoudsdoeleinden.

Assetlabel is een gebruiksvriendelijke SaaS applicatie. U hoeft niets te installeren en kunt snel aan de slag.

Data-gedreven labeling

Het creëren van een product-, verzend- of SSCC-label lijkt eenvoudig, maar het goed beheersbaar houden zonder een wildgroei aan labels en informatie is een ander verhaal. Een vak apart blijkt.

Type 2 Solutions is gespecialiseerd in data- en label management en is GS1 implementatie partner. Met de unieke softwareoplossingen is het creëren, beheren en centraliseren van labels kinderspel, geheel volgens de GS1 standaard en wet- en regelgeving.

In het interview met Online Retailer vertellen wij over de voordelen van data-gedreven labeling:

“Het is belangrijk dat labels op een gestandaardiseerde en gestructureerde manier worden gecreëerd om het enerzijds beheersbaar te houden en anderzijds een wildgroei te voorkomen. Zeker voor retail, waar in feite overal in de supply chain wordt gescand, is goed labellen en een correcte productidentificatie cruciaal. Data-gedreven label management helpt om het labellen op een zo eenvoudige en gestandaardiseerde manier te doen en toch ook snel te kunnen inspelen op veranderingen.”

SSCC label datamatrix

Lees wat onze klanten te zeggen hebben

We hebben al vele klanten in de Levensmiddelen, AGF, Doe-het-zelf, Tuin, Dier en andere sectoren mogen aansluiten.

Benieuwd wat onze klanten vertellen over de samenwerking met ons?

 
“ Type 2 Solutions sprak ons direct aan. De manier van aanpak, de oplossingsgerichtheid en het transparante prijsmodel, gaf direct vertrouwen. Na de demo die Type 2 Solutions bij ons op kantoor gaf besloten we te kiezen voor Palletlabel. ”
Charika Sundermeijer Account manager bij Origin Fruit Direct
 
“ Type 2 Solutions heeft met haar kennis en ervaring van de GS1-standaard en label management ons uitstekend ondersteund. Mediclabel is voor ons een gebruiksvriendelijke oplossing die past bij ons proces. Het voldoet aan onze specifieke wensen en zorgt ervoor dat wij onze doelstelling kunnen realiseren: het optimaliseren van de veiligheid en onze logistieke- en administratieve processen. ‘Zorgeloos in controle’ zijn bevalt ons goed. ”
Nathalie Tjassens Product en marketing manager bij Curan Medical
 
“ Jeroen Kruyt van Syngenta is vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwikkelen en implementeren van de Syngenta Productlabel Vendor SaaS-applicatie. Een oplossing waar het bedrijf nog steeds enorm over te spreken is. Hans Pannekoek adviseerde, programmeerde en begeleidde vanuit Type 2 Solutions. Een vruchtbare samenwerking. ”
Jeroen Kruyt Teamleider goederenontvangst bij Syngenta

GS1 Implementatie Partner

Type 2 Solutions is een GS1 Implementatie Partner en ondersteunt dagelijks bedrijven de GS1 standaard te implementeren.

Onze oplossingen zijn goedgekeurd door GS1 Nederland, GS1 UK, GS1 US en GS1 Belgium & Luxembourg.

Whitepaper: Het belang van het label in de logistieke keten

Door standaarden te gebruiken, labels machine leesbaar te maken en EDI te implementeren wordt de logistieke keten geoptimaliseerd. Het label met hierop de identificatie binnen de keten is hierbij van cruciaal belang.

De complexiteit van een label is afhankelijk van wettelijke eisen, klantspecifieke eisen en interne eisen die gesteld worden. Naarmate de hoeveelheid producten, vestigingen en klanten toeneemt, zal de complexiteit toenemen en wordt de behoefte aan flexibiliteit en management ten aanzien van het labelen groter.

Een centraal label management systeem biedt deze mogelijkheden.

Gezondheidszorg EDI en labeling oplossingen

Wilt voldoen aan wet- en regelgeving, de GS1 standaard en traceerbaarheid, patiënt- en medicatie veiligheid waarborgen?

Type 2 Solutions biedt oplossingen speciaal voor de gezondheidszorg voor barcode labeling en EDI, data migratie, integratie en het verbeteren van datakwaliteit.

Neem contact met ons op

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.