EDI + SSCC-label bij Pelican Rouge Coffee Roasters

Pelican Rouge integreert EDI en SSCC-labels

Pelican Rouge Coffee Roasters, onderdeel van Selecta, is Europa’s grootste leverancier van koffieoplossingen en andere warme en koude drankvoorzieningen.

Pelican Rouge serveert dag in dag uit, meer dan 15 miljoen consumenten wereldwijd dé perfecte koffie, via horeca, vending, retail, catering en food service.

Door de groei in retail implementeerde Pelican Rouge Palletlabel SaaS en de geïntegreerde EDI oplossing van Type 2 Solutions. Hiermee kan Pelican Rouge voldoen aan de eisen van de retail en de GS1 standaard.

Realiseren Groei Strategie

“Om verder te kunnen groeien in de retail moet Pelican Rouge flexibel in kunnen spelen op de wensen van iedere retailer. De elektronische berichten en de logistieke labels die wij maken moeten niet alleen voldoen aan de algemene specificaties van GS1 maar ook aan de specifieke eisen van de retailer. Door Palletlabel + EDI te integreren in ons IT-landschap zorgt Type 2 Solutions ervoor dat we flexibel en in no-time kunnen voldoen aan deze eisen.”

Eenvoudig inspelen op klant eisen

Deze geïntegreerde EDI oplossing handelt het electronisch berichtenverkeer van zendingen, inkooporders en facturen af tussen Pelican Rouge en haar afnemers. Met deze GS1 compliant totaaloplossing kan Pelican Rouge flexibel en eenvoudig inspelen op de eisen en wensen van verschillende retailers ten aanzien van labeling en electronisch berichtenverkeer.

Project Details

  • Pelican Rouge kan voldoen aan de eisen van de retail en de GS1 standaard
  • Klantspecifieke eisen zijn geen probleem meer voor Pelican Rouge
  • Geïntegreerde oplossing voor EDI en SSCC-labels
  • Van ORDERS, APERAK, DESADV tot INVOIC EDI-berichten

Klanten event

In samenwerking met Pelican Rouge organiseerde Type 2 Solutions een exclusief bezoek voor klanten aan Pelican Rouge Coffee Roasters. Tijdens de coffee experience ontdekten we een wereld van koffie.

EDI platform

Vragen uw klanten om EDI-berichten te versturen?

Voldoe aan de vraag van uw klanten en voorkom handmatig werk met het geïntegreerde EDI platform van Type 2 Solutions.

Digitaliseer uw order – to – cash flow en automatiseer het proces van het printen van de SSCC-labels.

Label Management en EDI

Wilt u uw klanten tevreden stellen?

Creëer, beheer en centraliseer uw labels en EDI-berichten, voldoe aan de GS1 standaard en geef uw supply chain een boost.

Ontdek de label management en EDI oplossingen en specialisten van T2S.