Data Management

Datamigratie, integratie en datakwaliteit

Data management specialist

Type 2 Solutions (T2S) is al 20 jaar data management specialist. Onze expertisegebieden zijn: data integratie, datamigratie en datakwaliteit.

Datamigratie, data integratie en datakwaliteit

Door systemen te koppelen, bronsystemen te ontsluiten, data te integreren en de datakwaliteit te optimaliseren helpt T2S organisaties met het snel doorvoeren van proces- en systeemwijzigingen.

Dit doen we door onze data specialisten en tools op projectbasis in te zetten binnen de organisatie.

Door onze ervaring is de tijd die nodig is voor de setup en de realisatie beperkt. Dit zorgt ervoor dat onze klanten snel het gewenste resultaat boeken.

Datamigratie

Bij de overgang naar een nieuw IT-systeem of bij het samenvoegen van bestaande systemen blijft de datamigratie vaak onderbelicht. Terwijl correcte data een randvoorwaarde is voor een succesvolle implementatie.

Type 2 Solutions is datamigratie specialist sinds 2002. Wij stellen voor u een data migratie strategie plan op en zorgen ervoor dat de gegevens voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Migreer uw gegevens met minimaal risico en zonder vertragingen met de data specialisten en tools van T2S.

Datamigratie Platform

Een gecontroleerde en succesvolle datamigratie of data integratie? Gebruik het T2S-migratieplatform om gegevens naar uw nieuwe ERP-systeem te transporteren. Ons bewezen platform voor het transporteren en valideren van gegevens.

Of het nu SAP, MS Business Central, Exact of een ander IT-systeem betreft, T2S verhuist uw gegevens en haalt ze door de wasstraat. Hoe het werkt?

Datakwaliteit Management

U bent verantwoordelijk voor de bedrijfsprocessen op uw afdeling. U moet weten wat er aan de hand is, echter u heeft meer gegevens dan u kan overzien. Totdat de gegevens schoon en beschikbaar zijn, blijven kritieke feiten en cijfers onbekend. 

Wilt u aan de slag met datakwaliteit? Onze data specialisten helpen u op weg met de Datakwaliteit Scan en hanteren hierbij ons 5-stappen plan voor data kwaliteit.

Datakwaliteit Monitor

Gegevens zijn een cruciale factor en betrouwbare gegevens zullen uw dagelijkse activiteiten optimaliseren en u strategisch voordeel bieden.

T2S biedt u de tool voor accurate en consistente data: de Datakwaliteit Monitor. Een gebruiksvriendelijk online dashboard die de kwaliteit van uw gegevens volgt en u helpt de kwaliteit van gegevens gericht te optimaliseren.

Ontdek het datakwaliteit dashboard en probeer de Datakwaliteit Monitor demo uit!

GDSN Mapping Service

De T2S GDSN Mapping Service vertaalt automatisch de artikelgegevens uit GS1 Data Source Healthcare  (GDSN) naar de verplichte gegevens voor het Landelijk Implantaten Register (LIR) en andere veel gebruikte velden in de Gezondheidszorg (ECHO-model).

Deze gegevens kunt u als zorginstelling vervolgens in het door uw gewenste formaat ontvangen zodat u deze eenvoudig kan verwerken in het EPD of ERP-systeem.

EDI

Maak en verzend EDI-berichten on-the-fly via ons Electronic Data Interchange-platform. Of het nu gaat om het DESADV-, ORDERS-, INVOIC-bericht of andere berichten, wij zorgen ervoor dat het EDI-bericht gecreëerd, getransformeerd en verstuurd wordt zoals u en uw klant dat wenst.

Geef uw supply chain een boost zonder IT-overhead met de geïntegreerde EDI oplossing van T2S. 

Gezondheidszorg data management oplossingen

Wilt voldoen aan wet- en regelgeving, de GS1 standaard en traceerbaarheid, patiënt- en medicatie veiligheid waarborgen?

Type 2 Solutions biedt oplossingen speciaal voor de gezondheidszorg voor data migratie, integratie, het verbeteren van datakwaliteit, EDI en barcode labeling.

Meer informatie?

Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.