Data Management

Haal meer uit uw data

Haal meer uit uw data met T2S

Type 2 Solutions (T2S) is data management specialist. Onze expertisegebieden zijn: data integratie, datamigratie en datakwaliteit.

Door systemen te koppelen, bronsystemen te ontsluiten, data te integreren en de datakwaliteit te optimaliseren helpt T2S organisaties met het snel doorvoeren van proces- en systeemwijzigingen.

Dit doen we door onze data specialisten en tools op projectbasis in te zetten binnen de organisatie. Door onze ervaring, al meer dan 17 jaar, is de tijd die nodig is voor de setup en de realisatie beperkt. Dit zorgt ervoor dat onze klanten snel het gewenste resultaat boeken.

Haal meer uit uw data en kies voor de data specialisten en tools van T2S.

Datamigratie

Bij de overgang naar een nieuw IT-systeem of bij het samenvoegen van bestaande systemen blijft de datamigratie vaak onderbelicht. Terwijl correcte data een randvoorwaarde is voor een succesvolle implementatie. Type 2 Solutions is al ruim 17 jaar datamigratie specialist. Wij verhuizen voor u de data en zorgen ervoor dat de gegevens gecontroleerd worden op kwaliteit. Migreer uw gegevens met minimaal risico en zonder vertragingen met de data specialisten en tools van T2S.

Datamigratie Platform

Een gecontroleerde en succesvolle datamigratie of data integratie? Gebruik het T2S-migratieplatform om gegevens naar uw nieuwe ERP-systeem te transporteren. Ons bewezen platform voor het transporteren en valideren van gegevens. Of het nu SAP, MS Business Central, Exact of een ander IT-systeem betreft, T2S verhuist uw gegevens en haalt ze door de wasstraat. Hoe het werkt?

Datakwaliteit

U bent verantwoordelijk voor de bedrijfsprocessen op uw afdeling. U moet weten wat er aan de hand is, echter u heeft meer gegevens dan u kan overzien. Totdat de gegevens schoon en beschikbaar zijn, blijven kritieke feiten en cijfers onbekend. Het omzetten van deze gegevens in informatie vereist speciale zorg en knowhow. 

Datakwaliteit Monitor

Gegevens zijn een cruciale factor en hoogwaardige gegevens zullen uw dagelijkse activiteiten optimaliseren. T2S biedt u de tool voor accurate en consistente data: de Datakwaliteit Monitor. De snelle en eenvoudige tool die de kwaliteit van uw gegevens volgt en u helpt de kwaliteit van gegevens gericht te optimaliseren.

GDSN Mapping Service

De T2S GDSN Mapping Service voor afnemers in de Food en Doe-Het-Zelf markt haalt automatisch de relevante gegevens uit GS1 Data Source (GDSN) en transformeert deze naar het formaat dat uw ERP- of IT-systeem eist. U kunt de data eenvoudig verwerken in uw systeem en beschikt daarmee over de door uw gewenste artikelgegevens.

Bent u een ziekenhuis of zorginstelling? Bezoek dan onze GDSN Mapping Service pagina speciaal voor de Zorg Healthcare site.

EDI

Maak en verzend EDI-berichten on-the-fly via ons Electronic Data Interchange-platform. Of het nu gaat om het DESADV-, ORDERS-, INVOIC-bericht of andere berichten, wij zorgen ervoor dat het EDI-bericht gecreëerd, getransformeerd en verstuurd wordt zoals u en uw klant dat wenst.

Geef uw supply chain een boost zonder IT-overhead met de EDI oplossing van T2S. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Ook meer waarde halen uit uw data?

Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.