Garderobe.nl kiest T2S als datamigratie partner

Migratie naar eCommerce Platform Magento

Garderobe.nl is met ruim 15 jaar ervaring marktleider in de Benelux voor alles voor uw garderobe. Het Van Gogh Museum, Anne Frank huis, RAI Amsterdam, Villa Thalia en Rotterdam Ahoy kiezen net zoals meer dan 5500 andere klanten voor de efficiënte garderobe systemen van Garderobe.nl, Cloakroom.co.uk en Garderobe.de.

Garderobe.nl levert alles voor de garderobe of entree: van ticket printers, kledinghangers en rekken tot een complete inrichting op maat. Klanten bestellen eenvoudig via de webshops. Om de internationale groei en de klant blijvend optimaal te kunnen faciliteren besloot Garderobe.nl over te stappen naar nieuwe eCommerce software, Magento.

Voor de verhuizing en optimalisatie van alle klantgegevens nam Garderobe.nl Type 2 Solutions in de arm.

Snel, accuraat en doeltreffend

Robbert Goedvolk, eigenaar van Garderobe.nl:

“Type 2 Solutions heeft ons fantastisch geholpen met het verhelpen van een groot probleem. De database van al onze klanten was door een website bouwer volledig verkeerd gemigreerd, met als gevolg dat wij niet meer konden vertrouwen op de gegevens van bijna 6000 klanten in binnen en buitenland. Type 2 Solutions heeft ons snel, accuraat en doeltreffend geholpen met de data reparatie & migratie voor garderobe.nl, cloakroom.co.uk en garderobe.de.”

Datamigratie – Plan van Aanpak

Stap 1:

Type 2 Solutions heeft onze corrupte database geanalyseerd en een plan van aanpak gemaakt voor de “reparatie” van onze klant data.
Hierna hebben ze een succesvolle “back-up” van de data weten te realiseren naar de oorspronkelijke situatie.

Stap 2:

Ze hebben de volledige datamigratie van al onze klanten naar onze 3 nieuwe website’s voor hun rekening genomen en met succes.
Ook na deze succesvolle migratie hebben ze meerdere tests gedaan ter controle van de klant data.

“Dit bedrijf blinkt uit in de heldere communicatie en probleem analyses van data. De afspraak is afspraak mentaliteit spreekt mij erg aan en ik zal Type 2 Solutions altijd aanbevelen.”

Staat u ook voor een Magento datamigratie?

Of wilt u meer weten over dit project? Data specialist Jack de Hamer vertelt u er graag meer over. Bel Jack gerust op 0180 54 5151 of laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u.

    Type 2 Solutions maakte voor dit project gebruik van het eigen datamigratie platform. Het platform voor het ontsluiten, transformeren, valideren en testen van gegevens waarmee u de duur van het project verkort en onverwachte vertragingen voorkomt.

    Wij volgen bij al onze datamigraties onze bewezen professionele methode voor het verhuizen van gegevens zonder risico’s en vertragingen. In onze checklist voor een succesvolle datamigratie kunt u hier meer over lezen.