Datamigratie Platform

Migreer, integreer en optimaliseer uw gegevens

Een gecontroleerde en succesvolle datamigratie?

Gebruik ons datamigratie platform om gegevens naar uw nieuwe informatiesysteem te transporteren. Ons bewezen platform voor het transporteren en valideren van gegevens.

Of het nu SAP, MS Business Central, Exact of een ander IT-systeem betreft, T2S verhuist uw gegevens en haalt ze door de wasstraat. 

Laat ons helpen om uw datamigratie tot een succes te maken met onze combinatie van tools, het datamigratie platform en de datakwaliteit monitor, en onze ervaren specialisten.

  • Maakt verbinding met alle systemen, zoals SAP, Microsoft Dynamics, Oracle, Mainframe, …
  • Bewezen platform voor ontsluiten, transformeren, valideren en testen van gegevens.
  • Inclusief rapportage over de datakwaliteit en de hoeveelheid uitval.
  • Zorgt ervoor dat het datamigratie proces herhaalbaar wordt en de resultaten voorspelbaar.
  • Verkort de duur van het project en voorkomt onverwachte vertragingen.

Hoe het werkt? Datamigratie in 3 stappen

1. Extraheren van relevante data

Uw oude systeem bevat veel gegevens. Een deel ervan is relevant voor uw nieuwe oplossing, maar een deel ervan niet. Er is ervaring en expertise voor nodig om te weten wat belangrijk is en hoe de juiste gegevens uit het oude systeem kunnen worden gehaald. Mensen die weten waar ze moeten zoeken, onze data specialisten doen dit snel en effectief, terwijl u door kan gaan met uw werkzaamheden.

2. Transformeren van de data

Uw nieuwe oplossing heeft vaak een andere logica dan het oude systeem. De nieuwe gegevensstructuur is mogelijk niet gereed om gebruik te maken van de historische gegevens. Het vereist een analyticus om te zien hoe de gegevens moeten worden getransformeerd om in de nieuwe oplossing te passen. Alle geïdentificeerde fouten worden weergeven in de Datakwaliteit Monitor. Zodra we de fouten in uw gegevens hebben opgelost, zijn we klaar voor het datatransport.

3. Valideren en laden van de data

Ons datamigratie platform fungeert als een ‘hub’ voor een naadloos gegevenstransport tussen uw oude en nieuwe oplossingen. Onze aanpak garandeert nauwkeurige, consistente en volledige gegevens. Voordat de gegevens worden ingeladen vinden er uitgebreide validaties van de gegevens plaats. Pas na diverse proef data migratie en nadat de stuurgroep de migratie heeft goedgekeurd vindt de finale datamigratie plaats.

Wilt u meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.