GDSN Mapping Service Healthcare

Alle gegevens aanwezig om te kunnen voldoen aan het LIR

Automatische Data Mapping Service

De T2S GDSN Mapping Service vertaalt automatisch de artikelgegevens uit GS1 Data Source Healthcare  (GDSN) naar de verplichte gegevens voor het Landelijk Implantaten Register (LIR) en andere veel gebruikte velden in de Gezondheidszorg (ECHO-model). Deze gegevens kunt u als zorginstelling vervolgens in het door uw gewenste formaat ontvangen zodat u deze eenvoudig kan verwerken in het EPD of ERP-systeem.

De GDSN Mapping Service maakt gebruik van ons bewezen Data Migratie Platform voor gecontroleerde data uitwisseling. De artikelgegevens kunt u in elk gewenst formaat ontvangen. Verrijkingen en vergelijkingen met uw huidige artikelbestand kunnen door ons voor u uitgevoerd worden. De service kan automatisch de Snomed CT-code ophalen die bij een product hoort en relevant is voor het LIR.

Ons doel is dat u de gegevens ontvangt zoals u dat wenst en dat u deze zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk kan verwerken in uw EPD- of ERP-systeem. 

  • GS1 gecertificeerde oplossing
  • Transformeert automatisch de GDSN (GS1 Data Source) data naar de voor u relevante gegevens
  • Inclusief de GMDN code van een product en de Snomed CT code nodig voor het Landelijk Implantaten Register (LIR)
  • Fit for purpose - in ieder gewenst formaat zoals u dat wenst
  • U kunt de artikelgegevens eenvoudig verwerken in uw ERP- of EPD-systeem

Gecertificeerd door GS1

Wij zijn trots om u te kunnen melden dat de T2S GDSN Mapping Service officieel is gecertificeerd door GS1 Nederland.

Type 2 Solutions is een GS1 Implementatie Partner sinds 2011. Wij ondersteunen organisaties wereldwijd bij het implementeren van de GS1 standaard met advies en software.

Certificering GS1 GDSN T2S

Hoe werkt de Mapping Service?

1. Registratie

U meldt zich aan bij GS1 Data Source Healthcare (GDSN) en neemt een abonnement op de T2S GDSN Mapping Service.

2. Geautomatiseerde Service

Op basis van uw Global Location Number (GLN) vraagt T2S de gegevens van uw leveranciers op via GS1 Data Source Healthcare (GDSN).

3. Fit for Purpose – zoals u dat wenst

De T2S GDSN Mapping Service transformeert automatisch de gegevens uit GDSN naar een bestand in het gewenste formaat met de voor de u relevante gegevens.

4. Eenvoudig artikelgegevens verwerken

U kan nu eenvoudig dit bestand verwerken in het EPD of ERP-systeem. Alle data is beschikbaar om te kunnen voldoen aan het LIR.

Fit for Purpose – zoals u dat wenst

Met de T2S GDSN Mapping Service kan iedere zorginstelling de voor hen verplichte en relevante gegevens in ieder gewenst formaat ontvangen. De opbouw van de T2S Mapping Service zorgt ervoor dat deze gegevens betrouwbaar en volledig zijn. Met als resultaat dat de artikeldata correct is, eenvoudig verwerkt kan worden in het EPD of ERP-systeem en alle gegevens aanwezig zijn om te kunnen voldoen aan het LIR.

Meer weten?

Bel +31 (0) 180 545151 of e-mail info@t2s.nl.

GDSN Mapping Service T2S

Wilt u weten hoe het werkt?

Ontdek de voordelen van de service voor u. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.