SSCC-label API

Automatiseer uw proces

SSCC-label API-koppeling

Vragen uw handelspartners om uw pallets te voorzien van SSCC-labels? Wilt u dit proces automatiseren en rechtstreeks vanuit het IT-systeem de labels genereren? Kies dan voor een SSCC label API-koppeling.

Automatiseer uw proces

Een API-koppeling kan een enorme tijdwinst opleveren voor uw organisatie. Typt u nog steeds dagelijks de SSCC-code over naar het IT-systeem? Of werkt u de elektronische pakbon met de hand bij? Met een API-koppeling zijn al deze activiteiten volledig te automatiseren.

Bovendien hoeft u de labels niet meer zelf te ontwerpen op basis van de specificaties van uw handelspartners en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de barcodes, de leesbaarheid en of u wel voldoet aan de gestelde eisen.

Winst in tijd en geld

Door uw IT-systeem te koppelen via een API behaalt u winst in tijd en geld. Dubbele invoer in verschillende systemen wordt overbodig. Met een API-koppeling optimaliseert u uw processen en werkt u efficiënter.

Exact & SSCC

Werkt u met Exact? Dan hebben wij goed nieuws. Samen met onze partner Semso bieden wij één geïntegreerde oplossing voor SSCC-labels en EDI met Exact Online en Exact Globe.

Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact met ons of met Semso op. Samen hebben wij al diverse implementaties voor klanten gerealiseerd.

Ander IT-systeem?

De meeste ERP of Warehouse Management Systemen ondersteunen tegenwoordig een API-koppeling. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor bedrijven die gebruik maken van MS Dynamics 365 diverse integraties gerealiseerd.

EDI-koppeling

Naast de SSCC-label API bieden wij ook een EDI-koppeling voor integratie met IT-systemen. Door op onderstaande button te klikken kunt u daar meer over lezen.

T2S SSCC Labels EDI Exact

Voordeel van een SSSC-label API koppeling

Door de SSCC-label generator middels een API te koppelen met uw systemen bespaart u veel tijd en moeite. U kunt direct gebruik maken van dit standaard flexibele bouwblok zonder dit zelf te moeten programmeren.

Veilig, snel en secuur

Over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. De SSCC-label API maakt gebruik van standaard beveiligingsmethodieken en encryptie (Oauth 2.0). Nadat de koppeling gemaakt is kunt u snel, veilig en secuur geautomatiseerd labels genereren en afdrukken. Zodra de API-koppeling voor u gereed is gemaakt kunt u snel, veilig en secuur geautomatiseerd labels genereren en direct naar de printer sturen.

 • Bespaar tijd en geld
 • Maak direct gebruik van de SSCC-label API
 • Zonder zelf te hoeven programmeren
 • Wissel real-time data uit
 • Digitaliseer uw processen
 • Snel, veilig en secuur

Meer informatie over SSCC

In de kennisbank op onze website www.palletlabel.nl kunt u meer informatie vinden over de SSCC-code, de GS1 standaard, het SSCC-label en meer. U kunt zelfs een voorbeeld GS1 logistiek label genereren via de beschikbare demo op de website.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen over SSCC-labels, EDI en de integratie mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op het nummer +31 180 54 51 51. U kunt ook mailen naar info@t2s.nl.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.

  Veelgestelde vragen over een API

  Een API is een afkorting die staat voor Application Programming Interface.

  Een API maakt het mogelijk om andere systemen en software een ‘ingang’ tot het systeem te bieden. Met deze ingang kunnen verschillende systemen met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen.

  Een API is niet zichtbaar voor de gebruiker van de software. De API werkt op de achtergrond en doet daar geruisloos zijn werk door met andere softwareprogrammatuur of het besturingssysteem te communiceren over hetgeen jij op dat moment in de software aan het doen bent.

  Een aantal belangrijke voordelen van een API op een rijtje zijn: het maakt een betere samenwerking of transparantie mogelijk, snel gestandaardiseerd en real-time data uitwisselen met anderen, het verbetert interne processen, zorgt voor operationele efficiëntie en het verminderen van IT gerelateerde kosten.

  De verschillen tussen EDI en API zijn niet zo groot. Beide zijn er om samenwerking mogelijk te maken. Bij API’s maakt bedrijf B functies toegankelijk voor bedrijf A en is een interface te gebruiken voor het plaatsen van een order. Bij EDI doet partij A een verzoek aan partij B door middel van een bericht. Bijvoorbeeld een koopverzoek in de vorm van Edifact. Er komt bij EDI niet altijd een geautomatiseerd bericht terug, bij API’s wel als je dit zo instelt.