One2Label Automation

Automatisch Printen

Razendsnel labels printen

One2Label Automation is een on-premise label oplossing. O2L Automation wordt op een (virtuele) server geïnstalleerd. Het genereren van labels wordt simpelweg geactiveerd door uw IT-systeem.

Vervolgens genereert O2L Automation automatisch labels in de Zebra-programmeertaal (ZPL), PDF  of ieder ander gewenst formaat, zonder tussenkomst van de gebruiker. 

Wanneer een label vereist is, slaat uw systeem eenvoudig een bestand met de benodigde gegevens op in een map. One2Label Automation kijkt continu in deze map of er een nieuw bestand instaat. Zodra er een bestand instaat wordt dit direct opgepakt.

One2Label Automation zorgt voor de rest, van het plaatsen van de gegevens op het label tot het direct verzenden naar de printer.

Gebruikers genereren labels vanuit hun vertrouwde omgeving en u beschikt altijd en overal binnen de organisatie over de juiste barcode labels.

 • Eenvoudig te installeren geïntegreerde label oplossing
 • Gebruikers genereren labels vanuit hun vertrouwde IT-systeem
 • Native Zebra ZPL support
 • PDF, ZPL, TIF, BMP, JPG, PNG, GIF, EMF of EPS output
 • Eenvoudig klantspecifieke labels genereren, voldoen aan wet- en regelgeving en de GS1 standaard

Gratis proefversie

Benieuwd naar het gemak van One2Label Automation? Ontdek de mogelijkheden en probeer de barcode labeling service uit. Vul uw contactgegevens in en vraag een gratis proefversie aan.

  Ondersteunt alle barcodes en GS1

  One2Label Automation ondersteunt alle barcodes en de meest gebruikte supply chain-standaard ter wereld, GS1. Het kan tekst in alle talen verwerken, zelfs als er geen speciale lettertypen in de printer zijn geladen.

  Label lay-outs kunnen worden aangepast aan uw huisstijl, inclusief pictogrammen en logo’s. De proefversie van One2Label Automation bevat standaard 3 lay-outs; een SSCC-label, omdoos label en een productlabel. Aangepaste label lay-outs kunnen makkelijk worden toegevoegd volgens uw specificaties en die van uw klanten.

  In 3 stappen razendsnel labels afdrukken

  1. Start het automatische printproces vanuit uw IT-systeem

  Het automatische printproces wordt gestart vanuit de business applicatie naar aanleiding van een business event. Dit gebeurt door het plaatsen van een trigger file in de One2Label map. De inkomende file wordt gedetecteerd door One2Label Automation en start het label print proces.

  1. Laat One2Label Automation het werk voor u doen

  Zodra het print proces gestart is valideert One2Label Automation de inhoud van de trigger file en geeft de gegevens door aan de rendering engine. De rendering engine plaatst de gegevens in de variabele velden van de lay-out en positioneert de label elementen.

  1. Uw labels worden geprint

  Nadat de gegevens zijn samengevoegd met de lay-out wordt de printer instructie file aangemaakt. Deze file wordt door One2Label Automation direct naar de printer verstuurd en door de printer verwerkt en afgedrukt. Het is ook mogelijk dat de aangemaakte label file per e-mail wordt verstuurd.

  Geïntegreerd labelen

  Met One2Label Automation integreert u het afdrukken van labels met uw bedrijfssysteem en zorgt u voor een efficiënt label productieproces.

  Door te integreren met uw bestaande, bijv. SAP-, Oracle-, Microsoft-, Exact- of andere ERP- of WMS-systeem gegevens, beschikt u real-time over de juiste informatie voor uw labels waar en wanneer dit nodig is.

  Benieuwd naar het gemak van One2Label Automation? Vraag de gratis proef versie aan.

  De ideale oplossing

  Als u vanuit uw bestaande systemen vol automatisch labels wilt genereren en razendsnel wilt printen, dan is One2Label Automation de oplossing voor u.

  One2Label Automation is makkelijk te implementeren zonder aanpassingen aan uw ERP/MES/WMS- of ander IT-systeem en zonder grote IT-investeringen.

  • Sluit naadloos aan op het logistieke proces
  • Draait als Windows Service
  • Geen aanpassingen aan het bestaande IT-systeem nodig
  • Robuust, snel, schaalbaar, uitbreidbaar en light-weight

  One2Label Automation is ontwikkeld op basis van technologie gebruikt in al onze label management oplossingen.

  One2Label Automation

  Speciale ‘exotische’ labels nodig?

  Speciale labels automatisch vanuit uw business systemen printen is vaak best complex. U heeft te maken met uiteenlopende label eisen en wensen van uw klanten, diverse wet- en regelgeving, barcodes en vreemde talen. Hoe kunt u dan aan deze eisen voldoen en het beheer én printen van label zo eenvoudig mogelijk houden?

  Hierover hebben wij een artikel geschreven. In dit artikel gaan we in op het automatisch genereren en afdrukken van labels in vreemde talen, zoals Chinees en Hebreeuws, op industriële (in-line) Zebra printers. Onze label management specialisten beschrijven verschillende manieren om dit probleem aan te pakken en hoe One2Label Automation hiermee omgaat.

  Lees verder over het printen van vreemde talen op een Zebra printer en hoe de renderer component van One2Label Automation exotische tekens in een handomdraai verandert in bitmaps-on-the-fly.

  Gratis proefversie

  Benieuwd naar het gemak van One2Label Automation? Ontdek de mogelijkheden en probeer de barcode labeling service uit. Vul uw contactgegevens in en vraag een gratis proefversie aan.