EDI met Exact Online voor Holie

Het gezondste ontbijt van de wereld

Holie gelooft dat gezond leven makkelijk en plezierig moet zijn. Dus in 2018 gingen ze op een missie om positieve verandering te brengen voor het ontbijt. Hoe? Door de voedselindustrie uit te dagen met een gedurfd, beter en gezond alternatief voor ontbijtgranen.

EDI

Holie zocht een partner voor het opzetten en implementeren van EDI met het ERP systeem Exact Online. Zij wilden orders en facturen automatisch kunnen uitwisselen met klanten zoals AH, Jumbo, Picnic en Crisp.

OrderChief regelde de integratie met Exact Online en Type 2 Solutions de aansluiting met de retailers en de logistiek dienstverlener.

Weten hoe?

Voor de implementatie volgen wij het vijfstappenplan:

Stap 1 – Analyse

We bekijken welke EDI berichten Holie uit wil wisselen met welke handelspartners en met welk IT-systeem:

  • EDI berichten: ORDERS, DESADV (pakbon), RECADV (receiving advice), INSDES (instruction to despatch), INVRPT (inventory report) en INVOIC (factuur)
  • Handelspartners: Retailers zoals AH, Jumbo, Picnic en Crisp en logistiek dienstverlener
  • Bedrijfssoftware: Exact Online

Stap 2 – Oplossing

We bepalen op basis van de analyse de beste oplossing:

  • OrderChief voor de connectie met Exact Online
  • EDI Platform voor de connectie met de retailers en logistiek dienstverlener

Stap 3 – Planning

We weten exact wat we gaan realiseren en wat niet, wie wat gaat doen en wanneer.

Stap 4 – Realisatie

We starten met het aansluiten van een klant en plannen een regulier overleg in zodat iedereen op de hoogte is over de voortgang van het project.

De oplossing wordt uitgebreid getest. Na succesvolle testberichten te hebben uitgewisseld gaan we live.

Stap 5 – Go-live

Holie kan aan de slag met EDI.

De EDI berichten worden automatisch uitgewisseld tussen Exact Online, de retailers en de logistiek dienstverlener. Dit scheelt tijd en voorkomt fouten.

Holie is klaar voor de uitrol naar de retailers. Zo staan we met 15 producten door heel de Benelux, zijn de één na grootste van Nederland en maken op hele grote schaal gezonde impact.

Bent u klaar voor het gezondste ontbijt ter wereld?

 
“ We zijn erg tevreden over T2S & OrderChief. Ze hebben ons uitstekend geholpen met het opzetten en implementeren van onze EDI, waarmee we nu zelf onze eigen logistiek kunnen doen. Zij hebben ons een niveau van integratie met ons ERP systeem Exact Online geboden wat in de markt verder niet verkrijgbaar was. Daarnaast waren we in het bijzonder tevreden over de persoonlijke aanpak en snelle probleemoplossing. Dankzij T2S & OrderChief hebben wij nu een volledig geautomatiseerde order en facturatiestroom met onze klanten. ”
Valentijn van Santvoort en Merick Schoute Chief Brand en Chief Business | Holie | B Corp

Staat u voor een EDI integratie?

Neem contact met ons op. Samen met u evalueren wij uw software situatie en stellen op basis daarvan een integratieplan op.