Verslag webinar EDI en SSCC-labels

Verslag webinar EDI en SSCC-labels

Bedankt voor het bijwonen van het webinar ‘Het stappenplan voor een succesvolle implementatie van EDI en SSCC-labels’ gepresenteerd door Judith de Witte en Niek Ressing.

Scroll naar beneden voor het verslag, de video van het webinar en interessante links met meer informatie.

Graag tot ziens bij een volgend webinar!

Implementatie EDI en SSCC-labels

Vragen uw klanten om EDI-berichten te versturen en uw pallets te voorzien van SSCC-labels volgens de GS1 standaard?

Hoe voldoet u aan deze eisen van uw handelspartners?

Met het geïntegreerde EDI platform kunt u voldoen aan de vraag van uw klant(en) en voorkomt u handmatig werk. Met welk IT-systeem u ook werkt, wij zorgen voor een volledig geïntegreerde oplossing voor EDI en SSCC-labels met uw softwarepakket.

In het webinar vertelden Judith de Witte, Sales & marketing manager bij Type 2 Solutions, en Niek Ressing, Eigenaar en adviseur bij Semso, hoe de implementatie van EDI en SSCC-labels uw inkomende en uitgaande logistieke processen kan optimaliseren.

Aan de hand van klant verhalen en praktische tips werd getoond hoe u EDI en SSCC-labeling binnen uw organisatie kunt implementeren.

Bekijk de video van het webinar over EDI en SSCC-labels.

Voldoen aan eisen van uw klanten

Als u diverse markten bedient en uw klanten veeleisend zijn op het gebied van EDI en labeling, kan het voldoen hieraan complex en al snel onbeheersbaar worden. Terwijl u uw klanten tevreden wilt houden en tegelijkertijd uw processen zo optimaal mogelijk wilt inrichten.

GS1 implementatie partner

Type 2 Solutions is GS1 implementatie partner en heeft in het webinar laten zien hoe het EDI-platform en de label management oplossingen u kunnen helpen te voldoen aan de eisen van uw klanten en de GS1-standaard.

Werk efficiënt, verminder en reduceer handmatige handelingen en bespaar tijd en geld.

EDI en label management oplossingen

Geïntegreerd EDI-platform

Bent u door uw klanten gevraagd om EDI-berichten te verzenden?

Voldoe aan hun vereisten en vermijd handmatige verwerking met de EDI-connector en het EDI-platform van Type 2 Solutions.

Ons EDI-platform is compatibel met de meeste IT-systemen en garandeert snelle en veilige EDI-communicatie tussen u en uw klanten.

Een SSCC-label kan worden gegenereerd via de SSCC-label-API, de webgebaseerde applicatie Palletlabel.nl of de on-premise oplossing One2Label Automation.

Tijdens de implementatie zorgen we ervoor dat de berichten voldoen aan de GS1-standaard en aan de eisen van uw klant.

Wij bieden een volledig geïntegreerde oplossing voor EDI- en SSCC-labels en helpen u bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw geval.

Standaard EDI oplossing voor de retail.

Bezoek ons op ICT & Logistiek

Type 2 Solutions en Semso nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op ICT & Logistiek. De beurs vindt plaats op woensdag 8 en donderdag 9 november 2023 in de Jaarbeurs Utrecht.

In onze gezamenlijke stand serveren wij u de lekkerste koffie aangeboden door onze klant Pelican Rouge Coffee Roasters en delen wij met u onze expertise in logistiek en supply chain management rondom data- en label management.

Ook hosten wij dit jaar weer 2 theater sessies.

U bent van harte welkom!