Mediclabel voor Confexion & JOYinCARE

Mediclabel bij Confexion en JOYinCARE

Confexion vervaardigt een uitgebreid assortiment standaard tilbanden en hulpmiddelen. Zij zijn de nummer 1 in Nederland in het aanmeten en maken van tilbanden speciaal aangepast voor de individuele cliënt.

De keuze van de materialen is afgestemd op het comfort voor de cliënt en de vermindering van fysieke belasting voor de zorgverlener. De producten worden tot in de puntjes afgewerkt en gecontroleerd zodat zij er zeker van zijn goede, veilige en betrouwbare producten leveren. En door de productie in Nederland kan Confexion snel schakelen.

Handig voor de levertijden en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen!

Made in Holland

Confexion is het productiebedrijf van de JOYinCARE producten en zit in Assen.

De tilbanden en hulpmiddelen die Confexion maakt voor JOYinCARE worden in veel gevallen rechtstreeks vanuit Assen naar klanten in de ouderen-, gehandicapten- en revalidatiezorg gestuurd.

Zo besparen ze duizenden kilometers aan (intern) transport.

Sociale betrokkenheid

Samen met zorgprofessionals en cliënten is Confexion continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om het comfort en gebruikersgemak van de producten te verbeteren. De ervaren coupeuses denken mee met de mogelijkheden en zorgen voor een hoge kwaliteit.

Sinds de start heeft Confexion reguliere werknemers in dienst, maar ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vooral motivatie en ervaring is belangrijk voor het werk, waarbij voor goede begeleiding wordt gezorgd.

Al jaren speelt een eventuele beperkingen of andere achtergrond op deze manier geen rol meer en ontstaat voor iedereen een veilige en prettige werkomgeving.

Green Care Concept

Confexion en JOYinCARE streven ernaar om hun CO2 footprint te beperken. Met het Green Care Concept willen zij een actieve bijdrage leveren aan het verduurzamen van de zorg. Stap voor stap ontwikkelen ze nieuwe producten, gaan ze op zoek naar duurzamere alternatieven en zorgen ze voor de juiste verwerking van oude producten.

De gebruikte materialen zijn duurzaam en er wordt vol ingezet op repair en recycling. Met als doel om een positieve bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de zorg. Ze kijken hiervoor naar de milieu-impact van de volledige levenscyclus van het product; van ontwerp en productie tot het einde van de levensduur. Door samen te werken met de gehele keten kunnen ze een verschil maken.

GS1 Data Matrix label

Met de Mediclabel software van Type 2 Solutions worden de tilbanden voorzien van een GS1 DataMatrix label. De barcode wordt op een wasbaar label geplaatst. De tilband is hiermee traceerbaar in de keten.

De levensduur van de tilbanden worden verlengd door tilbanden zelf te repareren bij Confexion in Assen. Dit scheelt op die manier flink in de kosten en in de belasting van het milieu.

‘JOYful’ samenwerking

Confexion en JOYinCARE zijn trots op hun inzet voor kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

En wij op onze ‘JOYful’ samenwerking.