GDSN Mapping Service

Wissel artikelgegevens uit met de GS1 Data Source

Uitwisselen van Artikelgegevens

De T2S GDSN Mapping Service wisselt voor leveranciers in de Food en Doe-Het-Zelf, Tuin en Dier de gegevens uit met GS1 Data Source (GDSN) en haalt voor afnemers de relevante artikelgegevens uit de datapool. Wij zorgen voor de transformatie en validatie, zodat u gegevens op orde zijn, voldoen aan de gestelde eisen en eenvoudig verwerkt kunnen worden.

Of u een retailer, groothandel of distributeur bent, T2S kan u helpen met het uitwisselen en ontvangen van data zoals u dat wilt.

Bent u een zorginstelling? Speciaal voor de zorg hebben wij de GS1 GDSN Mapping Service Healthcare ontwikkeld.

 • T2S is GS1 Implementatie Partner
 • Uitwisselen van gegevens met de GS1 Data Source
 • Het datamigratie platform zorgt voor een gecontroleerde data uitwisseling
 • De datakwaliteit monitor zorgt voor juiste, complete en volledige data
 • U brengt uw master data op orde en stelt uw afnemers tevreden

Oplossing: Datamigratie Platform en Datakwaliteit Monitor

De Mapping Service maakt gebruik van het bewezen Datamigratie Platform en Datakwaliteit Monitor voor gevalideerde en gecontroleerde data uitwisseling.

Het uitwisselen van gegevens of transformatie is een iteratief proces. Dit komt omdat de criteria voor de data op voorhand niet altijd even eenvoudig te bepalen zijn, de specificaties nog niet helder genoeg geformuleerd zijn en bovendien deze gedurende het project meermaals kunnen wijzigen.

Het Datamigratie Platform met de Datakwaliteit Monitor zorgen ervoor dat er in gespeeld kan worden op deze constante veranderingen, het proces herhaalbaar is en de resultaten voorspelbaar worden. De duur van het project wordt daarmee verkort en onverwachte vertragingen worden voorkomen.

Hoe werkt het?

1. Registratie

U registreert zich bij de GS1 Data Source (GDSN) en neemt een abonnement op de T2S GDSN Mapping Service.

2. Inrichten Service

Het datamigratie platform en de datakwaliteit monitor worden voor u ingericht en transformeren en valideren de gegevens aan de hand van de eisen gesteld door de ontvangende partijen of het ontvangende IT-systeem.

3. Datakwaliteit

Alle gegevens die niet voldoen aan de gestelde eisen worden zichtbaar gemaakt in de Datakwaliteit Monitor. U kunt de gegevens gericht optimaliseren en continu monitoren. Zo brengt u uw master data op orde en zorgen wij ervoor dat alleen correcte gegevens worden uitgewisseld. Verrijkingen en vergelijkingen met uw huidige artikelbestand of andere bronbestanden kunnen plaatsvinden.

4. Artikelgegevens uitwisselen

De gegevens kunt u nu uitwisselen met uw afnemers of als afnemer eenvoudig verwerken in uw ERP of ander Informatiesysteem. Het proces is herhaalbaar en de resultaten voorspelbaar.

Voordelen voor U

 • T2S is specialist op het gebied van datamanagement. Als innovatie partner biedt T2S organisaties inzicht in hun meest waardevolle bezit, de bedrijfsdata.
 • Door onze dataspecialisten, expertise en/of tools op projectbasis in te zetten binnen de organisatie, ondersteunt T2S organisaties met het snel doorvoeren van proces- en systeemwijzigingen.
 • U beschikt over correcte en accurate artikeldata, werkt efficiënter en bespaart daarmee tijd.
 • T2S is GS1 implementatie partner en heeft uitgebreide kennis van de GS1 standaard.
 • Door onze ervaring, al meer dan 18 jaar, is de tijd die nodig is voor de analyse, de setup en de realisatie beperkt.
 • U wordt hiermee in staat gesteld snel in te spelen op veranderende marktontwikkelingen, wensen van de klant, onnodige kosten te voorkomen en het gewenste resultaat te boeken.

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Vul dan uw contactgegevens in en wij bellen u terug.


  GS1 Implementatie Partner

  Type 2 Solutions is een GS1 Implementatie Partner. Wij helpen organisaties wereldwijd om te voldoen aan de GS1 standaard met onze software en ervaren specialisten.

  Onze software is goedgekeurd door GS1 Nederland, GS1 UK, GS1 US en GS1 Belgium & Luxembourg.

  GDSN Mapping Service Gezondheidszorg

  Bent u een zorginstelling? Speciaal voor de zorg hebben wij de GS1 GDSN Mapping Service Healthcare ontwikkeld.

  Gecertificeerd door GS1

  De T2S GDSN Mapping Service vertaalt automatisch de artikelgegevens uit GS1 Data Source Healthcare (GDSN) naar de verplichte gegevens voor het Landelijk Implantaten Register (LIR) en andere veel gebruikte velden in de Gezondheidszorg.

  De service kan automatisch de Snomed CT-code ophalen die bij een product hoort en relevant is voor het LIR. U ontvangt de gegevens zoals u dat wilt.

  GDSN Mapping Service T2S GS1