Ga met ons mee naar Parijs!

Global GS1 Healthcare Congres

Van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 november vindt het Global – hybride – GS1 Healthcare Congres in Parijs plaats en wij zijn er bij. U ook?

U kunt zowel fysiek als online het congres bijwonen. Voor zorginstellingen is deelname gratis. Ga met ons mee naar Parijs!

Waarom zou u deelnemen?

Het congres biedt u een uitstekende gelegenheid om te:

  • Ontdekken hoe standaarden u en de patiënten kunnen helpen;
  • Netwerken in een sfeervolle omgeving;
  • Leren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving.

De agenda

De agenda zal bestaan ​​uit een breed scala aan gerespecteerde sprekers die hun ervaringen delen over het gebruik van wereldwijde standaarden op gebieden zoals de traceerbaarheid van vaccins, het helpen verbeteren van patiënt resultaten, efficiëntie van de toeleveringsketen, unieke apparaat identificatie (UDI), interoperabiliteit van IT-systemen in de gezondheidszorg en nog veel meer.

Hybride event

Neem deel aan het congres fysiek of online en verkrijg nieuwe, waardevolle informatie en contacten!

Nederlandse sprekers

Op dinsdag 15 november spreken Diederik Rood, senior adviseur en Marije Bakker, projectleider, project Landelijk Implantaten Register van het Dijklander Ziekenhuis tijdens de break-out sessie:

‘Waarom product stamgegevens essentieel zijn voor patiëntveiligheid’.

Tijd: 14:00 – 15:00

  • Locatie: plenaire zaal (deze sessie wordt ook live gestreamd)

Sprekers:

Marc van den Camp, Product Master Data Domain Owner, Medtronic

Diederik Rood, Senior Adviseur en Marije Bakker, Projectleider, Project Landelijk Implantaten Register, Dijklander Ziekenhuis

Fabien Rouet, Global Master Data Synchronization Leader, Biomerieux.

Diederik Rood, Senior Adviseur, Project Landelijk Implantaten Register, Dijklander Ziekenhuis.

Dijklander Ziekenhuis

Dijklander Ziekenhuis en Type 2 Solutions werken sinds 2019 samen op het gebied van product masterdata.

Landelijk implantaten register

Dijklander Ziekenhuis maakt gebruik van de GDSN Mapping service om data op te halen uit GS1 Data Source Healthcare. Door gebruik te maken van de GS1-standaarden in hun ERP en EPD is de operatiekamer logistiek geautomatiseerd en verbeterd. Het stelt het ziekenhuis ook in staat om te voldoen aan wet- en regelgeving, zoals het Landelijk Implantaten Register.

Productdata

Om het proces van het toevoegen van gegevens aan HiX (EPD) te versnellen, heeft T2S in samenwerking met het Dijklander ziekenhuis de Implant Scanner applicatie ontwikkeld.

Door een koppeling met GS1 Data Source Healthcare (GDSN) kreeg Ziekenhuis Dijklander direct toegang tot de data van het totale aanbod van leveranciers met honderdduizenden artikelen.

Klik op de afbeelding en ontdek het verhaal van het Dijklander Ziekenhuis.

Datakwaliteit

Voor het monitoren, onderhouden en optimaliseren van de artikelstamdata gaat het Dijklander Ziekenhuis gebruik maken van de Datakwaliteit Monitor.

Oproep aan leveranciers

Diederik nogmaals benadrukken dat het belangrijk is dat de leveranciers hun gegevens goed moeten invullen en aanleveren.

“De techniek kan werken, maar zolang de gegevens niet juist én volledig zijn, kunnen we natuurlijk nog steeds niet de juiste gegevens invullen. Zeker met het oog op de MDR en de IVDR, waardoor er nog meer aan het LIR aangeleverd moet worden, wordt het belang van correcte data alleen maar groter.”

Data Quality Dashboard

Congres agenda en registratie

Ontdek het programma en registreer voor de 37th Global – hybrid – GS1 Healthcare Conference.

Wij kijken ernaar uit u te zien in Parijs!