Vacature – Data Analist

Wij zoeken een Data Analist ter versterking van het data management team!

Als data analist bij Type 2 Solutions houd je je bezig met alle facetten van data-optimalisatie, integratie, en migratie. Je werkt aan verschillende projecten bij onze nationale en internationale klanten.

Je denkt mee aan innovatieve en praktische oplossingen om onze klanten in complexe data gerelateerde vraagstukken te ondersteunen. Hiervoor maak je gebruik van de door Type 2 Solutions (T2S) ontwikkelde datamigratie, data integratie en datakwaliteit software het Datamigratie Platform en de Datakwaliteit Monitor.

Heb je een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van Informatica, Informatiekunde, Business Informatics, Informatica & ICT, Informatica & Economie of een andere gerelateerde opleiding én heb je goede kennis van SQL en XML?

Solliciteer naar deze uitdagende functie in een innovatief internationaal georiënteerd bedrijf!

Over Type 2 Solutions

Type 2 Solutions is een consultancy bedrijf gespecialiseerd in datamanagement, label management en auto-id. Onze klanten zijn (wereldwijd) actief in de Voedingsindustrie, Gezondheidszorg, Logistiek, Doe-het-zelf, Energie en Telecom sector.

De opdrachten die T2S voor deze instellingen uitvoert hebben altijd te maken met het verplaatsen of veranderen van grote aantallen gegevens. Denk aan migratie, transitie, schoning, verrijking en de implementatie van nieuwe wetgeving.

T2S medewerkers zijn ambitieus, innovatief, nieuwsgierig en werken zelfstandig en in teams aan verschillende projecten. Deskundigheid en het realiseren van meetbare resultaten staan centraal.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!