Bedankt voor uw bezoek! – ICT & Logistiek 2021

Bedankt voor uw bezoek aan ons op de vakbeurs ICT & Logistiek, 10 en 11 november 2021!

Wij hebben ervan genoten om u te zien, te spreken en te begroeten op onze stand. Onze speciale dank gaat uit naar Pelican Rouge Coffee Roasters, Breugem Beer en Cheesepop voor het leveren van heerlijke koffie, bonding biertjes en een crunchy snack.

We zijn verheugd om te zien hoeveel aanwezigen deelnamen aan onze theatersessies over Datakwaliteit management en EDI & SSCC-labeling.

Zo’n 100 deelnemers lieten zien dat het beheersen van datakwaliteit en het optimaliseren van inkomende en uitgaande logistiek hot topics zijn in de logistieke wereld.

Als u meer wilt weten over hoe het Datakwaliteit dashboard en het EDI-platform u kunnen helpen:

  • artikelgegevens onder de knie te krijgen,
  • inkomende en uitgaande logistiek te optimaliseren, en
  • de GS1-standaard te implementeren…

Scroll dan naar beneden en download de presentaties.

EDI en SSCC-labels gepresenteerd door Judith de Witte op de vakbeurs ICT & Logistiek.

Download presentatie – Datakwaliteit Management

Hoe krijgt u grip op datakwaliteit?

Over het beheren van datakwaliteit bestaat onder bedrijven behoorlijk wat onduidelijkheid, laat staan dat helder is hoe een onderneming het optimaliseren van datakwaliteit het beste kan aanpakken.

Jack de Hamer, datamanagement specialist bij Type 2 Solutions, definieerde een vijftal eenvoudige stappen die praktische hulp bieden bij het verbeteren van de kwaliteit en het grip krijgen op datakwaliteit.

Waar te beginnen?

De Hamer signaleert dat ondernemers onvoldoende weten hoe ze deze datakwaliteit moeten optimaliseren. “Eén keer fixen voor een specifieke klant volstaat niet. Je kunt als bedrijf beter investeren in een oplossing voor de lange termijn.”

Download de presentatie en leer hoe u vandaag nog kan starten met datakwaliteit!

‘Optimaliseer uw datakwaliteit in 5 stappen’ gepresenteerd door Jack de Hamer op de ICT & Logistiek 2021.

Download presentatie – EDI en SSCC-labels

Vragen uw klanten om EDI-berichten te versturen en uw pallets te voorzien van SSCC-labels volgens de GS1 standaard?

Hoe voldoet u aan de eisen van uw handelspartners?

Met het geïntegreerde EDI platform en de SSCC-label API kunt u voldoen aan de vraag van uw klant(en) en voorkomt u handmatig werk.

Met welk IT-systeem u ook werkt, wij zorgen voor een volledig geïntegreerde oplossing voor EDI en SSCC-labels met uw software pakket.

Judith de Witte, Sales & marketing manager bij Type 2 Solutions, deelde praktische tips waarmee u vandaag nog kan starten. Samen met onze klanten deelde zij ervaringen over hoe u EDI en SSCC-labeling binnen uw organisatie kunt implementeren.

Wilt u de goederenontvangst versnellen met behoud van traceerbaarheid?

Met de Vendor Portal Palletlabel.nl kunnen uw leveranciers barcode labels voor de producten printen, SSCC-labels op de pallets bevestigen &  het bijbehorende verzendbericht (DESADV) versturen via EDI.

De leveranciers portal is een gebruiksvriendelijke online toegankelijke Software-as-a-Service-oplossing waarmee u uw goederen ontvangst proces kunt automatiseren.

Download de presentatie en leer hoe u uw logistieke proces kunt optimaliseren!

Bekijk de after movie ‘ICT & Logistiek 2021’ van Type 2 Solutions.

Klant verhalen

Klik op een van de afbeeldingen en lees meer over de data- en label management projecten voor onze klanten Pelican Rouge Coffee Roasters, NedZink en Syngenta Seeds.

EDI en label management oplossingen

Geïntegreerd EDI-platform

Bent u door uw klanten gevraagd om EDI-berichten te verzenden?

Voldoe aan hun vereisten en vermijd handmatige verwerking met de EDI-connector en het EDI-platform van Type 2 Solutions.

Ons EDI-platform is compatibel met de meeste IT-systemen en garandeert snelle en veilige EDI-communicatie tussen u en uw klanten.

Een SSCC-label kan worden gegenereerd via de SSCC-label-API, de webgebaseerde applicatie Palletlabel.nl of de on-premise oplossing One2Label Automation.

Tijdens de implementatie zorgen we ervoor dat de berichten voldoen aan de GS1-standaard en aan de eisen van uw klant.

Wij bieden een volledig geïntegreerde oplossing voor EDI- en SSCC-labels en helpen u bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw geval.

Standaard EDI oplossing voor de retail.

Datakwaliteit management oplossingen

Datakwaliteit Monitor

Wilt u de datakwaliteit binnen uw organisatie gaan monitoren?

Het optimaliseren en onderhouden van datakwaliteit vereist twee dingen: een goed plan en discipline.

Onze dataspecialisten helpen je op weg met de Datakwaliteit Scan en maken gebruik van ons 5-stappenplan voor datakwaliteit.

De resultaten van de scan presenteren we met behulp van het Datakwaliteit Dashboard. De snelle en gemakkelijke tool die de kwaliteit van uw gegevens bijhoudt. Ervaar de datakwaliteit monitor en probeer de demo.

De datakwaliteit scan biedt u een toekomstbestendig plan voor het opschonen en onderhouden van uw datakwaliteit. Wij laten u zien dat een continue focus op datakwaliteit uw resultaten kan verhogen en u een strategisch voordeel kan opleveren.

Screenshot van de Datakwaliteit Monitor. Het datakwaliteit dashboard biedt u een data optimalisatie voorstel aan.

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op de ICT & Logistiek beurs, 8, 9 en 10 november 2022!

Als u vragen heeft, bel of mail ons gerust op +31 (0) 180 54 51 51 of info@t2s.nl.

Wij helpen u graag verder.