Exclusief bezoek aan Eichholtz op 21 April 2022

T2S 20 jaar event

Bedankt voor het bijwonen van het exclusieve bedrijfsbezoek aan Eichholtz op donderdag 21 april 2022 in Noordwijkerhout!

Eichholtz is een van ’s werelds meest toonaangevende lifestyle bedrijven op het gebied van interieurdesign en sfeer.

30 jaar Dutch design

Eichholtz viert dit jaar haar 30-jarig jubileum, Type 2 Solutions bestaat 20 jaar en samen organiseerden wij deze fantastische dag in de Bollenstreek.

In Noordwijkerhout kregen we een uitgebreide rondleiding door het warehouse en bezochten we de indrukwekkende Grand Showroom.

Onderwerpen die aan bod kwamen tijdens deze middag waren datamanagement: datamigratie, datakwaliteit en de ontwikkeling van de Productlabel vendor portal voor shipping marks.

We sloten deze dag samen af met een diner aan het strand in Noordwijk.

Geweldig dat jullie erbij aanwezig waren!

Klik op de afbeelding om meer te lezen over de samenwerking tussen Eichholtz en Type 2 Solutions.

Eichholtz wereldwijd success

Opgericht in 1992 door Theo Eichholtz, is Eichholtz in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de meest bekende en gerenommeerde merken van luxe meubelen, verlichting en accessoires.

Met de gecombineerde ervaring van meer dan 150 vakbekwame medewerkers, een magazijn van 45.000 m² en een Grand Showroom van 4.500 m² heeft Eichholtz al meer dan 10.000 prestigieuze hotels, restaurants, clubs en winkels over de hele wereld ingericht.

Eichholtz ontwerpt en produceert meubilair, verlichting en exclusieve woonaccessoires voor de business-to-business markt. Met een uitgebreid assortiment creëert Eichholtz exclusieve interieurs die wereldwijd tot de verbeelding spreken. Een weelderige stijl is ons handelsmerk.

Grand Showroom

In de Grand Showroom ontvangt Eichholtz klanten en prospects in de luxueuze Eichholtz ambiance. Met veertig volledig ingerichte toonkamers zijn we een one stop shop op het gebied van interieur, decor en sfeer.

Groei in Amerika

Om aan de snel toenemende vraag overzee te voldoen en om de snelgroeiende groep retailers dagelijks te ondersteunen, is de collectie nu ook verkrijgbaar in de VS en Canada.

Dankzij het nieuwe magazijn in de VS, het snelle verzendprogramma en de beschikbaarheid op voorraad kan Eichholtz ervoor zorgen dat de klanten in de VS en Canada dezelfde betrouwbare service krijgen als de Europese klanten.

Bekijk de aftermovie van de fantastische klantendag bij Eichholtz.