Selfservice Portal Tamoil

Ontwikkeling van bonnengenerator voor Tamoil

Geen bonnetje ontvangen na het tanken of op zoek naar net die ene transactiebon? De medewerkers van de Tamoil klantenservice hadden hun handen er vol aan.

“Dagelijks besteedden zij 15 tot 20% van hun tijd aan het zoeken en opsturen van transactiebonnen. Dat wilden we graag anders zien”, vertelt Daniëlle Meijer, IT Beheerder bij Tamoil.

“Alle informatie was beschikbaar, maar hoe maken we het voor onze klanten makkelijk om op een veilige manier zelf een bon op te vragen?”

Prettige samenwerking

 
“ Via onze websitebouwer kwamen we in contact met T2S. Zij ontwikkelden voor ons een oplossing waarmee klanten van Tamoil en T-Energy via de website hun bon kunnen opvragen. Het hele traject van kennismaking tot offerte en oplevering hebben wij als heel prettig ervaren. De communicatie is helder. De offerte is transparant en de oplevering was binnen de afgesproken termijn. ”
Daniëlle Meijer IT Beheerder

Tankbon downloaden

24 uur nadat u heeft getankt kunt u als klant van Tamoil of T-Energy de tankbon downloaden.

Volg hiervoor onderstaande 5 stappen:

  1. Bezoek de Tamoil website
  2. Selecteer het station waar u heeft getankt
  3. Selecteer de datum en vul het tijdstip in
  4. Selecteer de brandstof
  5. Download uw tankbon

Elke tankbon blijft 2 jaar beschikbaar, u kunt altijd teruggaan en uw bon nogmaals downloaden.

Tamoil, zo kan het ook!

De oplossing

De Tamoil Selfservice Portal maakt onder andere gebruik van onderstaande technologie:

  • de Productlabel label & rendering engine,
  • de API (OAuth 2.0), en
  • het Data Platform voor de connectie met de database.

Maak kennis met het team

Het T2S projectteam voor Tamoil bestond uit: Jack de Hamer architect en project manager, Daniël Kramer developer en database expert en Patrick Nolten voor het label design.

Over Tamoil Nederland

Tamoil is al ruim 75 jaar actief op de Nederlandse brandstoffenmarkt. Zij exploiteert 229 tank- en laadstations in Nederland en heeft daarmee een marktaandeel van ruim 5%.

Het bedrijf investeert in duurzaamheid en is maatschappelijk betrokken. Zo produceert Tamoil via het Zonnepark XXL in Assen groene stroom voor haar netwerk van stations en biedt deze op steeds meer locaties duurzame brandstoffen, zoals CNG en Neste MY Renewable Diesel, aan klanten aan.

Tamoil is onderdeel van de Oilinvest Group, een oliegroep met vul- en laadstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland. Sinds eind 2023 biedt Tamoil haar klanten de mogelijkheid om hun brandstofbon via de website te downloaden.