One2Label

Data-gedreven centraal label management systeem

Gebruiksvriendelijke label software

One2Label is onze enterprise label oplossing voor organisaties met een grote hoeveelheid producten, vestigingen en klanten.

Het is een data-gedreven centraal label management systeem. Labels worden gegenereerd op basis van gegevens aanwezig in uw ERP-systeem. One2Label is eenvoudig toegankelijk (https) en zeer gebruiksvriendelijk.

Wilt u uw klanten beter kunnen bedienen, uw corporate identity bewaken en voldoen aan de GS1 standaard? Kies dan voor One2Label.

Centraal label management systeem

One2Label is een web-based centraal label management systeem gekoppeld aan uw ERP-systeem. Het ondersteunt alle meest voorkomende barcodes en de wereldwijde gebruikte supply chain standaard, GS1.

One2Label genereert labels op basis van gegevens die beschikbaar zijn in uw ERP-systeem. One2Label heeft een eigen database voor het opslaan van label gerelateerde gegevens die niet in uw ERP-systeem staan.

One2Label is via het web toegankelijk en kan eenvoudig worden uitgerold over meerdere locaties, waar ook ter wereld. De intelligente en gebruiksvriendelijke interface van One2Label ondersteunt gebruikers actief bij hun beslissingen in elke stap en bewaakt uw corporate identity.

One2Label heeft een open objectgeoriënteerde architectuur en biedt u flexibiliteit en schaalbaarheid. O2L kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw organisatie. One2Label ondersteunt u bij het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen en de optimalisatie van uw supply chain.

  • Centraal label management systeem gekoppeld aan uw ERP-systeem, zoals SAP, MS Business Central,...
  • Webbased: geen specifieke client software noodzakelijk
  • Verschillende soorten koppelingen mogelijk (database, files, webservice, API, ...)
  • Beheer al uw label gegevens centraal en inzicht in uw label historie
  • Bewaak uw corporate identity, voldoe aan GS1 en aan al uw klantspecifieke label eisen
  • Ondersteunt meer dan 40 talen, zoals Russisch, Chinees, Hebreeuws,...
  • Gebruiksvriendelijke en intelligente user interface

Kracht, Flexibiliteit en Eenvoud

“De complexiteit van een label is afhankelijk van wettelijke eisen, klant specifieke eisen en interne eisen die gesteld worden. Naarmate de hoeveelheid producten, vestigingen en klanten toeneemt, zal de complexiteit toenemen en wordt de behoefte aan flexibiliteit en management ten aanzien van het labelen groter.”
– Jack de Hamer

In een Centraal Label Management Systeem zoals One2Label wordt naast de lay-out van het label informatie opgeslagen en beheerd die van directe of indirecte invloed is op het label. Met andere woorden: in de label oplossing worden er regels gekoppeld aan data-elementen, uit het ERP-systeem, die resulteren in een label.

Qua flexibiliteit, beheer en gebruikersinteractie zijn er dan ook veel voordelen te behalen met een data-gedreven centraal label management systeem.

SAP HANA en One2Label

HANA is het SAP in-memory data platform dat inzetbaar is zowel on-premise als in de cloud. Het platform is uitermate geschikt voor het uitvoeren van real-time analyses en het ontwikkelen en implementeren van real-time toepassingen. One2Label (O2L) van Type 2 Solutions is een van deze toepassingen.

One2Label is een web-based data-gedreven label managementsysteem met een real-time verbinding naar SAP. O2L verzorgt het volledige label proces en wordt gebruikt in de chemie en de food sector. Sectoren die gekenmerkt worden door de complexiteit van wet- en regelgeving en een overvloed aan klant-specifieke label eisen.

Lees verder hoe One2Label gebruik maakt van SAP HANA Core Data Services (CDS) om toegang te krijgen tot SAP-gegevens en hoe One2Label op basis van deze data dynamisch een label genereert.

Wij helpen u graag

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen direct contact met u op.