First15 en Mediclabel

Wie jarig is trakteert!

2022 is het jaar dat Type 2 Solutions 20 jaar bestaat en dat vieren we. Onze klanten zijn onderdeel en reden van onze groeiende succesvolle onderneming en daar zijn wij trots op.

Avinash Mahindre Sing, accountmanager bij T2S, ging langs bij Mitchell van der Wilt, directeur bij First15, met de T2S 20 jaar taart om First15 te bedanken voor de samenwerking.

Vertel eens, wie zijn jullie?

Wij zijn First15, een jong bedrijf van drie mannen die als missie hebben van iedereen een hulpverlener te maken.

Tijdens onze carrières als operators bij de speciale eenheden van defensie en politie, hebben wij veel ervaring opgedaan met noodzakelijke hulpverlening tijdens stressvolle situaties.

Wij weten wat de kracht is van snel en adequaat handelen. Deze kennis en kunde zit in ons First15 Personal Aid Kit.

First15 Personal Aid Kit

Wat wij in de jaren hebben opgemerkt is dat tijdens een ernstig ongeluk waarbij levensreddende handelingen nodig zijn voor een slachtoffer om te overleven of ernstiger letsel te voorkomen, de wil om te helpen er is, maar dat enkele elementen vaak belemmerend kunnen werken:

  • Onzekerheid en onbekendheid,
  • Onoverzichtelijke EHBO koffer met veel meer items dan nodig bij een levensbedreigende situatie (zeker onder stress),
  • Geen EHBO training gevolgd.

Dit is natuurlijk nadelig voor het slachtoffer, en ook voor de omstanders die naderhand last kunnen krijgen van gevoelens van machteloosheid en schuld.

Om dit probleem te ondervangen hebben wij van First15 een trauma pakket ontwikkeld dat er toe bijdraagt dat mensen gaan en kunnen helpen.

Trauma pakket

Uiteraard hebben bedrijven een BHV hulpverlener in dienst, maar ook zij zijn gebaat bij een pakket dat de onderstaande kenmerken heeft:

  • Simpel – in het pakket zit alleen wat je echt nodig hebt in de eerste minuten na een ernstig ongeval waardoor het ook onder stress goed te gebruiken is.
  • Pictogrammen handleiding – met heldere uitleg ziet de gebruiker in één oogopslag hoe ze het pakket kunnen gebruiken.
  • Handzaam – het pakket is klein en aantrekkelijk vorm gegeven, makkelijk mee te nemen in cargo broekzak, vak achterop autostoel, zijvak rugzak, handtas enz.
  • Kwaliteit – alle inhoud wordt geleverd door Nederlandse fabrikanten en zijn van hoge kwaliteit.
  • Voorbereiding door middel van een QR code – kopers van het pakket worden uitgenodigd om van tevoren de QR code te scannen, waarna zij toegang krijgen tot de instructiekaart. Zij zien dan al wat te doen bij een ongeval (vergelijk het met de veiligheidsdemonstratie in het vliegtuig). Hierdoor gaan mensen beter voorbereid op pad.

Kunnen jullie wat vertellen over de samenwerking met T2S?

Ons product is een medisch hulpmiddel klasse I. Door de nieuwe wetgeving is het registeren hiervan complexer geworden. Wij zijn dus gebaat bij een goede partner voor het aanmaken en registreren van de GS1 barcodes. Wij zijn erg content over de samenwerking met het Mediclabel team van T2S. Vanaf het eerste contact werden wij goed geholpen. Het team achter T2S heeft veel verstand van zaken en denkt goed mee. Daarnaast reageren zij snel en adequaat op vragen. Dat vinden wij als First15 erg belangrijk. Kort gezegd zijn wij erg blij met deze samenwerking.

Hebben jullie een felicitatie wens voor Type 2 Solutions?

Namens First15, van harte gefeliciteerd met jullie 20 jarig bestaan. Jullie zijn een fijn bedrijf met veel kennis en kwaliteit in dienst! Daar mogen jullie trots op zijn! Op naar de volgende 20 jaar.

Volg Type 2 Solutions op LinkedIn en lees alle T2S 20 jaar klant verhalen!

Klanten waar wij op bezoek gingen zijn onder meer Urfruit, NG Perfumes, Eichholtz, Respicon Food Ingredients, Radboud UMC project Benchmarking OK, Groene Hart Streekproducten, Quick B.V. en vele anderen.

Heeft u ook zin in taart? Verras ons met uw felicitatie boodschap en wij komen bij u langs!