Verslag webinar EDI en SSCC-labels

Verslag webinar EDI en SSCC-labels

Bedankt voor het bijwonen van het webinar ‘EDI en SSCC-labels implementatie. Het stappenplan voor een succesvolle integratie’ gepresenteerd door Judith de Witte en Niek Ressing.

Scroll naar beneden voor het verslag, de video van het webinar en interessante links met meer informatie.

Graag tot ziens bij een volgend webinar!

Implementatie EDI en SSCC-labels

Vragen uw klanten om EDI-berichten te versturen en uw pallets te voorzien van SSCC-labels volgens de GS1 standaard?

Hoe voldoet u aan deze eisen van uw handelspartners?

Met OrderChief en het geïntegreerde EDI platform kunt u voldoen aan de vraag van uw klant(en) en voorkomt u handmatig werk. Met welk IT-systeem u ook werkt, wij zorgen voor een volledig geïntegreerde oplossing voor EDI en SSCC-labels met uw softwarepakket.

In het webinar vertelden Judith de Witte, Sales & marketing manager bij Type 2 Solutions, en Niek Ressing, Eigenaar en adviseur bij OrderChief, over EDI en SSCC-labels en integratie met bedrijfssoftware zoals Exact Online, AFAS en Dynamics 365 Business Central.

Aan de hand van klant verhalen en praktische tips werd getoond hoe u EDI en SSCC-labeling binnen uw organisatie kunt implementeren.

Bekijk de video van het webinar over EDI en SSCC-labels.

Johnny Cashew kraakt de EDI keten

Johnny Cashew stond voor een internationale uitrol aan Lidl met EDI.

Om efficiënt en foutloos uit te rollen, implementeerde zij een EDI koppeling tussen het ERP pakket Exact Online, Lidl en de logistieke dienstverlener.

OrderChief regelde de integratie met Exact Online en Type 2 Solutions de aansluiting met de retailers en de logistiek dienstverlener.

Samen kraken we die keten!

EDI met AFAS voor Masterfire

Masterfire is totaal leverancier van haardhout, houtpellets, houtskool en houtbriketten.

Alles is direct uit voorraad leverbaar. Klanten kunnen rechtstreeks bestellen via de webshop. Masterfire levert ook aan retailers zoals Jumbo en Welkoop.

Wij geven de bestellingen die de retailers plaatsen door aan Masterfire’s AFAS-administratie en integreren ook met de vervoerder die de bestellingen transporteert.

Samen zorgen we voor de best passende oplossing!